Zatvori
Foto: Activision-Blizzard
PoslovniPuls
13/11/2023

Novi nastavak blockbuster franšize "Call of Duty" je potpuni debakl, a evo i zašto...

Ako je suditi po inicijalnim kritikama "Call of Duty: Modern Warfare 3" je putpuni deakl. Nova videoigra iz popularne franšize je razvijena u samo 16 mjeseci uz neka razdoblja intenzivnog rada i problema u komunikaciji između razvojnog tima tvrtke Sledgehammer Games i tvorca Modern Warfarea, Infinity Warda.

To se navodi u Bloombergovom članku, koji se poziva na nekoliko anonimnih članova razvojnog tima, a koji tvrde kako je igra izrađena za manje od pola uobičajenog vremena – obično je to trajalo tri godine – koliko su ranije trajale Call of Duty igre.

Zapravo, tvrdi se da je ovo najkraće razvojno vrijeme za jedan "Call of Duty" naslov u posljednjih nekoliko godina.

Također se tvrdi kako su developeri radili noću i vikendom samo kako bi završili igru na vrijeme do planiranog datuma izlaska.

Projekt je navodno započet kao proširenje igre "Modern Warfare 2" iz 2022., međutim prošlog ljeta izdavač Activision je odlučio kako će igru pretvoriti u punokrvni nastavak.

Bloombergov članak dolazi u vrijeme kada su recezenti već objavili prve recenzije za "Modern Warfare 3", dodjeljujući neke od najnižih ocjena u 20-godišnjoj povijesti serije.

Primjerice, IGN mu je dao 4/10, dok mu je Gamespot dodijelio 5/10. Eurogamer je opisao igru kao nešto "površno i brzopleto sastavljeno."

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram