Zatvori
PoslovniPuls
06/11/2023

Infobip najavio partnerstvo s američkom potrošačkom platformom MoEngage

Vodnjanski Infobip je najavio strateško partnerstvo s tvrtkom MoEngage. Ova suradnja ima za cilj sukreirati besprijekorno iskustvo razgovora, potaknuti angažman kupaca i razviti snažnu prisutnost robne marke kroz jedinstvenu višekanalnu komunikaciju koju pokreće AI, navodi se u priopćenju.

Kroz ovo partnerstvo, Infobip će sada biti dio partnerskog programa MoEngage Catalyst čiji je cilj pomoći brendovima da se brzo prošire. Široki globalni doseg Infobipa osnažit će MoEngage da olakša laku prekograničnu interakciju među klijentima i partnerima. Nadalje, MoEngage dobiva mogućnost besprijekorne integracije izravnog korisničkog pristupa preko više kanala, čime se smanjuju operativna opterećenja i značajno poboljšava cjelokupno komunikacijsko iskustvo.

Kombinirajući vještine, dvije će tvrtke omogućiti brendovima da ponude angažman kupaca na popularnim kanalima za razmjenu poruka kao što su RCS, SMS i WhatsApp. Također, tvrtke mogu upotrijebiti kombiniranu stručnost domene i tehnološku moć Infobipa i MoEngagea za stvaranje komunikacijskih rješenja prilagođenih potrebama specifične industrije.

“U MoEngageu se ponosimo time što osnažujemo potrošačke robne marke da pokreću istinska višekanalna iskustva prilagođena preferencijama krajnjih korisnika. Uključivanjem Infobipa u naš rastući partnerski ekosustav, nadamo se da ćemo našim klijentima pružiti besprijekornu i objedinjenu ponudu koja uključuje kanale kao što su WhatsApp, SMS i RCS, među ostalima. Infobipova stručnost u izgradnji povezanih iskustava u kombinaciji s MoEngageovom naprednom analitikom, optimizacijom kampanja pomoću umjetne inteligencije i sposobnostima hiperpersonalizacije omogućit će robnim markama pružanje besprijekornih konverzacijskih iskustava koja pokreću učinak povrata ulaganja. Zaista smo uzbuđeni zbog ovog partnerstva i potencijala koje ono ima u stvaranju nezaboravnih iskustava robnih marki zbog kojih se potrošači vraćaju po još”, rekla je Raviteja Dodda, osnivačica i izvršna direktorica tvrtke MoEngage.

“Naša je vizija biti jedna komunikacijska platforma koja će biti u središtu interakcije između poduzeća i njihovih klijenata. Naše partnerstvo s MoEngageom savršena je kombinacija alata koji današnjim poduzećima pomažu razumjeti svoje klijente i kao rezultat toga angažirati ih na personaliziran način. To dovodi do zadovoljstva korisnika, a kao rezultat toga do lojalnosti”, rekao je Veselin Vuković, potpredsjednik Strateških alijansi i partnerstava u Infobipu.

“Kombiniranjem naše vrhunske CPaaS ponude s MoEngageovom platformom za angažman korisnika koja se temelji na uvidu, spremni smo isporučiti sveobuhvatno rješenje koje objedinjuje komunikacije kroz različite kanale, besprijekorno integrirajući SMS, WhatsApp, RCS i druge komunikacijske kanale, kako bismo pružili personalizirani višekanalno iskustvo. Ovo partnerstvo naglašava našu predanost pružanju inovativnih alata tvrtkama za stvaranje jačih veza i poticanje hiperpersonaliziranog i smislenog angažmana s njihovim klijentima, osim što potvrđuje kako Infobip utire svoj put da postane jedna komunikacijska platforma za sve platforme,” dodao je Vuković.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram