Zatvori
PoslovniPuls
19/10/2023

"Call of Duty" i "Diablo" ove godine još neće biti dostupni na Microsoftovom "Game Passu"

Microsoft je ovih dana dovršio preuzimanje Activision-Blizzarda i u zamjenu za isplatu od 69 mlrd. dolara u svoj posjed dobio brendove poput "Call of Duty", "Warcraft" i "Diablo".

Iako su se kupci ponadali da će te igre biti ekspresno dodane Xbox-ovoj popularnoj pretplatničkoj platformi Game Pass, čini se da od toga nema ništa, barem kada je u pitanju ova godina.

"Istina je kako nam je trebalo dugo vremena dok su otklonjene sve regulatorne barijere za preuzimanje Activision-Blizzarda i iskreno, bilo je puno nepoznanica u tom procesu sve do unazad tjedan dana. Tako da još nismo mogli 'uskočiti' unutra i krenuti raditi s katalogom igara koji je u vlasništvu Activision-Blizzarda. Sada, kada je taj posao zaključen, počinjemo raditi, ali pravi posao tek predstoji. Šuška se o 2024. godini kada bi se nešto moglo dogoditi i to je točno. Volio bih da pripremamo neko veliko iznenađenje u idućih nekoliko tjedana, ali to jednostavno nije moguće", komentirao je Phil Spencer, prvi čovjek Microsoftove Gaming divizije.

Ipak, gamerima za utjehu, Spencer je potvrdio kako će "u jednom trenutku" cijeli katalog Activison-Blizzard igara doći na Microsftovu "Game Pass" platformu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram