Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
13/09/2023

Infobipov tim za odnose s developerima nagrađen s dvije prestižne globalne nagrade

Infobip, globalni lider u cloud komunikacijama ponosno objavljuje da je njegov tim za odnose s developerima osvojio dvije prestižne nagrade, svojevrsne 'DevRel Oskare' na ceremoniji 'DevRel Awards' održanoj prošlog tjedna u sklopu DevRelCon 2023 konferencije u Londonu.

„Jako smo zahvalni što je naš minuli rad prepoznat“, istaknula je Julia Biro, voditeljica Odjela za odnose s developerima u Infobipu. "Iznimno sam ponosna na svoj tim zbog njihove posvećenosti zajednici developera i izgradnji najboljeg razvojnog iskustva koje Infobip može ponuditi. Ovo priznanje nam je dodatni motiv da nastavimo s radom u izgradnji odnosa s developerima."

Prva nagrada, osvojena u kategoriji "Najbolji regionalni DevRel program", nagrađuje Infobipov uspješan program Meetupova za developere u Africi, poznat kao Infobip Connect. Ovi meetupovi su stekli veliku popularnost među lokalnim developerskim i startup zajednicama. U međuvremenu, edicija 'Infobip Connect' meetupova je proširila svoj domet daleko izvan Afrike, pa je tako Infobipov tim za odnose sa developerima nedavno održao vrlo uspješne meetupove u europskim gradovima kao što su Amsterdam, Berlin i London, te u Miamiju.

PRESS

„Na nizu dosadašnjih meetupova koje smo organizirali krajem prošle i tijekom ove godine okupili smo preko 1.200 developera i niz startupa te smo im približili Infobip, naša rješenja i proizvode, a sve kako bi im pomogli i unaprijedili njihovom poslovanju. Drago nam je da je inicijativa prepoznata i dodatni je to motiv za nastavak širenja 'Infobip Connect' meetupova.“, poručio je Marijan Čipčić, voditelj Infobip Connect programa.

Druga nagrada, ostvarena u kategoriji "Najbolji ukupni DevRel program", predstavlja snažnu potvrdu Infobipovih globalnih napora u DevRel-u. Činjenica da je Infobip osvojio čak dvije ovogodišnje DevRel nagrade, te da su u konkurenciji nominiranih bili i globalni tehnološki giganati poput tvrtki AWS, GitHub, Salesforce, itd., potvrđuje da je Infobip postao važan čimbenik globalne DevRel elite.

“Infobipov dvostruki trijumf u ovim prestižnim kategorijama podcrtava njegovu neumoljivu predanost jačanju developera developrskih zajednica na globalnoj razini.”, rekao je Nikola Pavešić, direktor odnosa s developerima i startupovima u Infobipu.

U protekloj godini Infobipova konferencija Shift, osim što je održala svoju prvu uspješnu konferenciju u Miamiju, objavila je i ShiftMag, online časopis prilagođen interesima developera.

Nakon trijumfalnog nastupa u Miamiju ranije ove godine, Shift konferencija se vraća u Zadar 18. i 19. rujna 2023. godine, s očekivanim brojem sudionika od oko 5000.

Pavešić je nastavio: "Ovogodišnje izdanje spremno je da potvrdi zašto se Shift smatra vodećom europskom konferencijom za developere, podcrtavajući njegovu reputaciju kao neizostavne manifestacije za profesionalce u industriji. Uz raznovrstan program ispunjen uzbudljivim radionicama i poučnim predavanjima, uz obilje mogućnosti za networking i povezivanje s briljantnim umovima na jednom mjestu, uvjeren sam da će ovo izdanje biti još jedno nezaboravan događaj."

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram