Zatvori
PoslovniPuls
13/06/2023

Nastavak poznate videoigre u pet dana zaradio više od 666 milijuna dolara

Izdavački div Activision-Blizzard, koji se nalazi u postupku prodaje Microsoftu, objavio je kako se njihova najnovija video igra, četvrti nastavak poznatog serijala "Diablo", prodala u vrijednosti većoj od znakovitih 666 milijuna dolara u prvih pet dana prodaje na globalnom tržištu.

Iz Activision-Blizzarda nisu objavili točne informacije o broju prodanih primjeraka igre, ali su naveli kako gore spomenuta brojka uključuje i prihode od mikrotransakcija u samoj igri.

Također je objavljena zanimljiva statistika o samoj igri, pa tako otkrivamo kako su igrači u igri proveli više od 276 milijuna sati.

"U ime Blizzarda, zahvaljujemo se milijunima igrača diljem svijeta koji su uronili u interaktivno iskustvo Diabla IV. Ova igra je rezultat nevjerojatnih timova koji su zajedno radili kako bi stvorili i podržali igre koje definiraju žanrove, grade legendarne svjetove i inspiriraju sjećanja koja će trajati cijeli život. Jako smo sretni i ponosni na naše timove te nastavljamo osluškivati što igrači žele kako bi 'Diablo' i dalje premašivao očekivanja u godinama koje dolaze", rekao je Mike Ybarra, predsjednik Blizzard Entertainmenta.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram