Zatvori
PoslovniPuls
02/06/2023

Infobip po drugi put dobio globalno priznanje analitičke kuće IDC

Analitička kuća IDC po drugi je puta proglasila Infobip globalnim liderom u pružanju usluga u Communications Platform-as-a-Service (CPaaS) segmentu.

Time je globalna cloud komunikacijska platforma i vodeća IT kompanija u regiji dodatno potvrdila svoju vodeću poziciju na tržištu. Gornja fotografija prikazuje koje su sve tvrtke dobile naslov lidera, a koje su drugi važniji sudionici na tržištu.

Analitička kuća IDC preporučuje tvrtkama da razmotre angažiranje Infobipa u situacijama u kojima su „globalna prisutnost i regionalna podrška ključni preduvjeti“. Infobipov sveobuhvatni portfelj ispunjava telekomunikacijske kao i druge poslovne potrebe, od usluga namijenjenih operaterima, do CPaaS-a i visoko prilagođenih SaaS usluga te podrške.

"Infobip je uspostavio globalnu prisutnost i sjajne sposobnosti na tržištu CPaaS-a zahvaljujući svom bogatom portfelju proizvoda i usluga namijenjenih tvrtkama, kao i iznimno pouzdanoj ponudi - što je prijeko potrebno za mrežne operatore koji pružaju globalne usluge razmjene poruka. Infobip ima jedinstvenu širinu, dubinu i modularnost komunikacijske platforme. Kao rezultat tih snaga i u usporedbi s mnogim konkurentima, Infobip je financijski čvrst i brzo je rastao u posljednje dvije godine". istaknula je Courtney Munroe, potpredsjednica IDC-a zadužena za istraživanje.

„Ove smo godine dodatno ojačali svoju poziciju predvodnika na tržištu CPaaS-a, što je vidljivo i iz IDC-ova izvješća MarketScape. Stvaran i opipljiv rezultat naših napora da ojačamo svoju poziciju na spomenutom tržištu je službeno predstavljanje našeg najnovijeg rješenja CPaaS X u svibnju ove godine na Infobipovoj međunarodnoj konferenciji za developere Shift Miami. CPaaS X kao primjer inovacije uvelike olakšava platformama da implementiraju i koordiniraju više komunikacijskih kanala, te na najjednostavniji način omoguće tisućama svojih klijenata slanje poruka svojim kupcima uz minimalno programiranja i operativnog dijela posla”, izjavio je Adrian Benić, Infobipov član Uprave za proizvode.

Communications Platform-as-a-Service je cloud platforma koja primjenom API-jeva tvrtkama omogućuje integraciju prilagođenih komunikacijskih mogućnosti poput glasovnih sadržaja, videosadržaja i poruka u aplikacije, poslovne procese i usluge. Zahvaljujući CPaaS-u tvrtke mogu jednostavno proširiti kapacitete svojih aplikacija bez dodatne backend infrastrukture. Infobip posjeduje globalnu prisutnost, kao i goleme sposobnosti na tržištu CPaaS-a, bogati portfelj proizvoda i usluga namijenjenih tvrtkama i ponudu pouzdanih usluga, što je preduvjet za brojne mrežne operatere koji nude globalne usluge razmjene poruka.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram