Zatvori
Uber aplikacija
Foto: Unsplash
PoslovniPuls
22/05/2023

Uber vožnje sada mogu naručivati i tinejdžeri: Zasad samo u SAD-u i Kanadi

Mladi će od danas moći koristiti usluge Ubera bez pratnje roditelja. Uber je naime ovog tjedna najavio novu uslugu tijekom godišnje prezentacije proizvoda, Go-Get.

Od danas, tinejdžeri će moći koristiti usluge Ubera u "odabranim gradovima" u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Međutim, kako bi to učinili, roditelji će prvo morati napraviti obiteljski korisnički profil u aplikaciji i povezati svoj Uber račun s korisničkim računom svoje djece. Nakon što povezivanje bude završeno, djeca u dobi od 13 godina i starija moći će samostalno rezevirati vožnje putem Ubera, a uskoro će također moći naručivati i dostavu hrane putem Uber Eats usluge.

Kako su objavili iz Ubera, samo iskusni vozači s visokim ocjenama moći će obavljati ove vožnje s tinejdžerima. Nova funkcija će imati ugrađeno praćenje vožnje uživo kako bi roditelji mogli vidjeti gdje se njihova djeca nalaze u svakom trenutku, kao i mogućnost direktnog kontakta s vozačem tijekom vožnje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram