Zatvori
PoslovniPuls
23/03/2023

Epic najavio veliku mogućnost zarade za kreatore sadržaja u Fortnite-u

Epic Games, kompanija koja stoji iza online hit igre Fortnite, najavila je dolazak Unreal Editor-a, uređivača s gotovo neograničenim mogućnostima, a koji će kreatorima sadržaja omogućiti značajnu zaradu na proizvodnji personaliziranog sadržaja unutar igre.

Prema onome što su objavili na Game Developers konferenciji (GDC), Epic će dijeliti zaradu s kreatorima u omjeru 60:40, a to se odnosi na dizajn novih "otoka" u igri, novac od kupovine virtualne V-Bucks valute, te prihode od prodaje drugih virtualnih predmeta unutar same igre.

Koristeći napredni Unreal Editor, kreatori će moći stvoriti zasebne svjetove unutar Fortnite-a, a koji mogu izgledati potpuno drukčije od svoje matične igre, sa zasebnim pravilima i ograničenjima. Osim individualnih kreatora, Unreal Editor bit će otvoren i za profesionalne game development kompanije.

Iz Epic-a poručuju kako će Unreal Editor u početku biti nešto "siromašnija" verzija uređivačkih mogućnosti njihovog profesionalnog alata Unreal Engine, ali u budućnosti kažu kako će sve razlike između ta dva alata praktično nestati.

Unreal Editor za Fortnite trenutno je dostupan u beta testiranju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram