Zatvori
Foto: GuerrillaBuzz / Unsplash
PoslovniPuls
21/03/2023

Oko 100 milijuna igrača uskoro će igrati blockchain videoigre

Procjena je to prvog čovjeka web3 gaming kompanije Immutable, Ryana Wyatta, koji je u razgovoru za TechCrunch otkrio kako ćemo tek biti svjedoci velike integracije blockchaina u video igrama.

"Oko 40 posto web3 video igara koje su trenutno u razvoju, izaći će u idućih 12 do 18 mjeseci i bit će to prilika da se 'napadne' granica od 100 milijuna igrača", rekao je Wyatt.

On smatra kako će web3 revolucija donijeti promjene u načinu kako igrači kupuju virtualne predmete i poboljšanja unutar samih video igara.

"Svake godine igrači potroše 100 milijardi dolara na virtualnu kupovinu u video igrama. Ne govorimo o fizičkim primjercima igara ili preuzimanjima. Ovo je novac koji se troši na virtualnu odjeću, novčiće i kostime", otkrio je Wyatt koji kaže kako će implementacija blockchaina igračima omogućiti potpuno vlasništvo nad tim virtualnim predmetima, što trenutno nije slučaj.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram