Zatvori
Foto: Aircash
PoslovniPuls
16/03/2023

Hrvatski fintech Aircash predstavio nova menadžerska pojačanja u svom timu

Aircash širi svoje poslovanje na nova tržišta, što zahtijeva kadrovska pojačanja, a u skladu s tim, Aircash je angažirao novog stručnjaka iz Austrije, navodi se u priopćenju.

Gunther Egerer je novi direktor distribucijskog odjela u Aircashu, ima vrhunsko iskustvo u razvoju prodajnih strategija i poslovanju, stečeno kroz impresivan radni staž njegove prethodne pozicije u vodećim fintech tvrtkama poput SEPA express (član Banking Circle), PayPlug (bivši Dalenys – BPCE Bankarska grupa), Cashto Code, Much Better i Paysafe.

Egerer se istaknuo kao stručnjak na području prodaje i poslovanja, a njegov dolazak u Aircash predstavlja velik i vrijedan korak u daljnjem rastu i razvoju tvrtke.

S druge strane, Borko Buturac pridružio se Aircashu kao direktor operativnih poslova. Tijekom rada u međunarodnim kompanijama kao što su INA, Rewe grupa i Mercator stekao je značajno iskustvo u prodaji, financijama i upravljanju poslovanja što će mu pomoći u daljnjem razvoju operativnih procesa u Aircashu. Uz izvrsnu sposobnost rada s ljudima i motiviranja tima za postizanje uspjeha, Butorac svoje iskustvo u upravljanju i organizaciji, donosi u Aircash kako bi unaprijedio operativne procese i povećao efikasnost tvrtke.

"Iznimno nam je drago što imamo Gunthera i Borka u našem timu. Obojica imaju sjajne karijere u prodaji i financijskoj industriji, a njihovo iskustvo i znanje zasigurno će doprinijeti daljnjem razvoju naše kompanije", poručuju iz Aircasha.

Dolazak dva izuzetno iskusna direktora iz jakih kompanija predstavlja dodatni korak u daljnjem razvoju poslovanja, a očekuje se da će njihovo znanje i iskustvo donijeti nove inovativne ideje i još snažniji iskorak u širenju na nova tržišta, zaključuju iz Aircasha.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram