Zatvori
PoslovniPuls
01/03/2023

WSJ otkrio kako je Matthew McConaughey zaposlen u Salesforce-u kao kreativni savjetnik

Američki glumac Matthew McConaughey već je neko vrijeme prvo ime reklamnih spotova američkog softverskog diva Salesforce, međutim kako je Wall Street Journal (WSJ) sada otkrio, zvijezda filmova poput "Interstellar" i "Sahara", nije tek lice iz reklame, već je isti zaposlen u kompaniji i to na mjestu kreativnog savjetnika, za što godišnje dobiva basnoslovnih 10 milijuna dolara.

Vijest dolazi u trenutku kada Salesforce otpušta značajan broj djelatnika iz svojih ureda diljem svijeta. Tvrtka je uvjerljivo najveći poslodavac u San Franciscu.

WSJ navodi kako je glumac osobni prijatelj suosnivača i izvršnog direktora kompanije Marca Benioffa.

McConaughey se često spominje kao jedan od najbogatijih glumaca u Hollywoodu, s osobnom imovinom čija se vrijednog procjenjuje na iznos od 160 milijuna dolara.

Na kritike o neodgovornom trošenju u vrijeme sve veće krize u američkom IT sektoru, Benioff kaže kako su marketinški troškovi "samo kap u moru" ukupnih rashoda kompanije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram