Zatvori
Foto: Wikimedia Commons
PoslovniPuls
21/02/2023

Procurili bizarni detalji tužbe protiv Twittera koju je podnijela kalifornijska marketinška agencija

Kalifornijska marketinška agencija Canary Marketing, podnijela je tužbu protiv Twittera, kazavši kako je tvrtka nakon desetogodišnje suradnje, od rujna prošle godine prestala plaćati račune, koji su se nagomilali na iznos od 390.000 dolara.

U detaljima tužbe između ostalog se navodi kako su iz Twittera naručili personalizirani poklon paket za novog vlasnika Elona Muska, a koji je sadržao sir vrijedan 215 dolara, rijetki japanski viski koji stoji 689 dolara, kao i personalizirani shaker za koktele i kalup za kockire leda u obliku površine Mjeseca.

Iz Canary Marketinga kažu kako su s Twitterom surađivali od 2013. godine i od tad dostavili brendiranu robu i proizvode ukupne vrijednosti veće od 10 milijuna dolara.

Iz Twittera se nisu oglasili po pitanju tužbe, kazavši kako im je potrebno dodatno vrijeme za istraživanje navoda ove kalifornijske marketinške agencije.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram