Zatvori
PoslovniPuls
08/02/2023

Microsoft lansirao "novi" Bing pogonjen naprednom umjetnom inteligencijom

Samo dan nakon što je Google najavio svoj odgovor na sveprisutni ChatGPT i to u vidu chatbota integriranog u tražilici, iz Microsofta stiže slična nešto slično.

Tvrtka koja je suvlasnik OpenAI-a, predstavila je novu verziju Bing tražilice i Edge internet preglednika, koji će u sebi imati integriran softver već spomenutog OpenAI-a, pa tako Microsoft otkriva kako ćemo njihovu tražilicu moći zamoliti da nam isplanira putovanje zajedno s prikazom punog troška.

Nove AI mogućnosti iz Microsofta trenutno su dostupne tek dijelu korisnika, a iz softverskog diva najavljuju kako će u idućim danima njihova usluga postati dostupna milijunima korisnika.

Sam Altman, CEO OpenAI-a, bio je na pozornici tijekom otkrivanja nove Microsoftove tehnologije i potvrdio kako Microsoft koristi njihovu GPT tehnologiju, koja nije identična, ali dosta nalikuje mogućnostima ChatGPT-a.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram