Zatvori
PoslovniPuls
07/02/2023

Google predstavio konkurenta ChatGPT-u - upoznajte "Bard"

Bilo je samo pitanje načina kako će Google odgovoriti na sve veči broj medijskih napisa o "kraju Google-a" nakon što je OpenAI-ov chatbot AI ChatGPT doslovno preko noći osvojio svijet.

A da i Google svog konja za AI utrku ima potvrdio je izvršni direktor kompanije Sundar Pichai, koji je u blogu na službenim stranicama kompanije, najavio sutrašnje predstavljanje Googlevog AI chatbota naziva "Bard".

Bard će po svemu sudeći nalikovati ChatGPT-u, uz dodatak kako će isti biti integriran i u samu tražilici gdje će korisnicima moći ponuditi odgovore na brojne upite, a i ponuditi rješenje dilema poput "o kojim otkrićima James Webb svemirskog teleskopa mogu pričati sa svojim 9-godišnjim djetetom".

Google zasad skriva detalje o načinu kako Bard funkcionira i kako će točno izgledati njegova integracija u tražilicu, ali više informacija trebali bismo dobiti već sutra u najavljenom livestreamingu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram