Zatvori
PoslovniPuls
26/01/2023

Predstavljen Chiriboo - digitalna platforma za prodaju novih automobila

Ovog utorka u Zagrebu je predstavljena platformu koja ima potencijal promijeniti način prezentiranja, izbora i kupovine novih automobila.

Chiriboo svojim posjetiteljima omogućuje kompletnu ponudu novih automobila iz ponude automobilskih trgovaca u Hrvatskoj te automobila na lageru, a trgovcima omogućava pristup informiranim i zainteresiranim kupcima novih automobila.

Nakon prve, testne faze koja će trajati okvirno mjesec dana i za vrijeme koje platforma neće biti dostupna širokoj javnosti već samo profesionalcima iz automobilske industrije, platforma će se otvoriti cjelokupnoj javnosti s funkcionalnostima dio kojih do sada još nije bio viđen na tržištu. U toj će fazi posjetitelji platforme moći prikupljati i adresirane ponude trgovaca automobila prema svojem izboru i preferencijama kao i ponude drugih usluga poput financiranja, osiguranja ili najma vozila.

"Umjesto obilaženja auto-kuća, skupljanja ponuda za željeno vozilo, trošenje vremena i novca, Chiriboo vam sve informacije nudi na dlanu, a da pri tom ne morate ustati iz kreveta. Nit vodilja bila je sve korisne informacije smjestiti unutar jedne platforme", rekao je Juraj Šebalj, najbolji hrvatski automobilist u posljednjih 20 godina, uspješni poduzetnik i popularni automobilski novinar, ujedno i član najužeg tima koji je osmislio i razvio novu platformu koja bi mogla postati ‘game-changer‘ na tržištu prodaje automobila.

Chiriboo je jedini on-line cjenik svih novih automobila dostupnih na Hrvatskom tržištu, uvijek točan i permanentno ažuriran, kojeg pogoni vlastita ChiriBase sveobuhvatna baza podataka koju je razvio vrijedni tim Chiriboo analitičara, navode pokretači.

Chiriboo je i jedino mjesto gdje su sve karakteristike automobila opisane istim jezikom, tako da ih je moguće jednostavno međusobno uspoređivati prema različitim kriterijima. Osim toga, za većinu automobila je moguće pregledati recenzije i testove koje su napravili novinari eksperti, predvođeni Jurajem Šebaljem. Na Chiriboo-u odjednom možete vidjeti sve prodajne akcije, a partneri platforme mogu izlagati svoja odmah dostupna vozila za potencijalne kupce, korisnike Chiriboo platforme. Chiriboo je virtualna adresa koje će spajati svoje korisnike s trgovcima automobila, auto kućama, financijskim servisima, osiguravateljima, a ponuda će se neprestano širiti na sve domene mobilnosti.

Chiriboo web i mobilna aplikacija u prvoj će fazi nuditi pojedine funkcionalnosti za efikasnu pretragu automobila.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram