Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
26/01/2023

Degordian preuzeo srpsku e-commerce tvrtku Shopycode

Digitalna agencija Degordian preuzela je Shopycode, srpsku programersku tvrtku specijaliziranu za e-commerce, navodi se u priopćenju.

Shopycode je počeo s radom ne tako davne 2020. i u samo nekoliko godina postao je jedan od lidera u e-commerce developmentu s portfoliom klijenata iz cijelog svijeta te realiziranim projektima koji variraju od jednostavnijih web trgovina do kompleksnih višegodišnjih implementacija. Ovakav uspjeh ostvarili su zahvaljujući ambicioznom timu stručnjaka koji se specijalizirao za Shopify rješenja, istovremeno pristupajući svakom klijentu individualno kako bi se prilagodio njihovim specifičnim potrebama i ciljevima, bilo da je u pitanju B2B ili B2C.

"E-commerce nam je jedna od najbitnijih vertikala te želimo što više vezati svoj rast upravo uz ovu granu digitalne produkcije – kroz kreiranje e-commerce rješenja, no i kroz sam i rast e-commercea. Nikad nam nije cilj napraviti prosječan webshop; cilj nam je napraviti izvanredno iskustvo za samog korisnika i brzorastuće poslovanje za klijenta. Kada sam upoznao Shopycode, odmah sam bio impresioniran. Razina znanja, iskustva, no i sličnosti sa Degordianom mi je bila nevjerojatna. Jako sam sretan da nam se Shopycode tim pridružuje te sam siguran da će potaknuti cijeli Degordian da naraste još jednu stepenicu više", rekao je Daniel Ackermann, CEO Degordiana.

Ovim korakom Shopycode tim se spaja s Degordianovim produkcijskim odjelom u novu cjelinu. S jedne strane, Degordian ima dugogodišnje iskustvo u izradi različitih digitalnih rješenja: aplikacija, web stranica i alata, uvezanih s UX i UI rješenjima te progresivnim dizajnom; s druge strane, Shopycode je usko specijaliziran za e-commerce te posjeduje izuzetno snažan development tim. Zajedno čine kolektiv vrhunskih stučnjaka s dugogodišnjim iskustvom koji može ponuditi 360 rješenja u sferi digitalne produkcije i na najkompleksnijim projektima, a takvih im je želja imati najviše, zaključuje se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram