Zatvori
Foto: Infobip
PoslovniPuls
15/12/2022

Infobip roadshow: Velika sjevernoamerička developerska turneja

Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, pokrenula je seriju globalnih developerskih meetupa kako bi dala dodatni doprinos u izgradnji zajednice tech entuzijasta u 18 gradova SAD-a i Kanade, objavljeno je.

U domaćem jednorogu smatraju kako organizacijom ovakvih događaja, koji su do sada u sklopu vlastite meetup grupe okupili preko 1.300 sudionika, mogu pružiti vrijedne prilike za umrežavanje i predstavljanje svojih rješenja.

„Infobipov Shift tim odlučio je proširiti svoje aktivnosti na sjevernoameričko tlo, osobito SAD, kroz organizaciju roadshowa, odnosno niza meetupa, putujući od grada do grada. Oduševljeni smo odazivom i veseli nas činjenica da smo velikom broju developera u Sjevernoj Americi detaljno predstavili Infobip, našu priču i rješenja te im prenesli najnovija znanja i iskustva“, istaknuo je Ivan Burazin, član uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Ove je godine u sklopu sjevernoameričke turneje održano 18 meetupa, od Miamija i Bostona, pa do Seattlea, Las Vegasa i Toronta u Kanadi, a ukupno je 50 govornika iz Infobipa i ostalih kompanija kao što su Docker, Postman i GitHub govorilo o aktualnim developerskim temama.

„Kao i uvijek, neprestano gledamo kako ovakva događanja unaprijediti. Kroz 2022. proputovali smo 15 američkih saveznih država i posjetili Kanadu. U idućoj godini fokusirat ćemo se na organizaciju kvartalnih meetupa u pet ključnih gradova koji su se pokazali najuspješnijima, čime ćemo dodatno podići njihovu kvalitetu na još višu razinu, s većim brojem posjetitelja i meetupa“, zaključuje Nikola Radišić, član Infobip Shift tima te najavljuje kako će velika novost biti i Infobip rekreacijsko vozilo, tzv. RV, kao službeno prijevozno sredstvo za putovanje od grada do grada koje će biti točka okupljanja i druženja zajednice tech entuzijasta.

Infobip na ovaj način želi stvoriti zajednicu developera u gradovima širom Sjeverne Amerike okupljenu oko najnovijih tehnologija, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram