Zatvori
SkyShowtime
PoslovniPuls
14/12/2022

SkyShowtime dostupan i u Hrvatskoj uz doživotni popust od -50%

Streaming usluga SkyShowtime slavi današnje pokretanje u Hrvatskoj uz ponudu „Doživotno u pola cijene” za sve nove korisnike, objavljeno je u priopćenju.

Samo u ograničenom trajanju, novi korisnici koji se prijave putem stranice skyshowtime.com ostvarit će pravo na 50 posto popusta na standardnu mjesečnu cijenu – doživotno.

U Hrvatskoj to znači da će korisnici koji iskoriste ovu ponudu plaćati samo 2,99 eura mjesečno umjesto 5,99 eura za vrhunske sadržaje, uključujući premijere hollywoodskih filmova i sjajnih novih serija iz najvećih svjetskih studija čiji je streaming dostupan na jednom mjestu.

Glavni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan kaže: „SkyShowtime donosi vrhunski sadržaj po izvrsnoj cijeni omogućujući našim korisnicima zabavu uz najpovoljniju cijenu. Kao nova sjajna streaming usluga u Europi, sa zadovoljstvom svojim korisnicima u Hrvatskoj pružamo još veću pogodnost ponudom ograničenog trajanja prilikom pokretanja uz doživotnu pretplatu u pola cijene”.

Lokalna će publika od samog pokretanja imati pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, među kojima su: 1883, 1923, Obiteljski prijatelj, Hitna pomoć, Američki žigolo, Blok 181, Halo, Zakon i red 21. sezona, Neka uđe onaj pravi, Gradonačelnik Kingstowna, Ti si taj, Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu, Pjevajte s nama 2, Zvjezdane staze: Novi svjetovi, Nabrijani: Borba za Uber, Poziv, Indeks straha, Prva dama, Ponoćno sunce, Kukavice iz Midwicha, Sjevernjak, Ponuda, Ponuda, Kralj Tulse, Vampirska akademija i Yellowstone.

Velike hit serije koje će se u dolazećim mjesecima početi prikazivati na SkyShowtimeu uključuju i neke nestrpljivo iščekivane naslove: Smiješna žena, Ripley, Zečja rupa, Tri žene i Grad zla.

Pored toga, SkyShowtime dom je novih kinohitova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures koji će postati dostupni nakon prikazivanja u kinima i izdanjima za kućna kina. Među novim filmovima koji dolaze na SkyShowtime jesu: Top Gun: Maverick, Jurski svijet: Carstvo, Malci: Kako je Gru postao Gru, Loši momci i Crni telefon. Ostali kinohitovi koji će biti dostupni na usluzi uključuju Iskupljenje, Downton Abbey: Novo doba i Belfast.

SkyShowtime donosi nove vrhunske igrane serije, dječje i obiteljske sadržaje te odabir legendarnih naslova iz zbirke i kompleta filmova studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram