Zatvori
Foto: YouTube Screenshot
PoslovniPuls
26/10/2022

Višemjesečna trakavica oko Muskovog preuzimanja Twittera privodi se kraju

Čini se kako je došao kraj višemjesečnim medijskim prepucavanjima i uzajamnim prijetnjama tužbama. Elon Musk na korak je do preuzimanja Twittera, piše Reuters nakon što je dobio informacije kako je prvi čovjek Tesle obavijestio svoje financijske partnere kako će do kraja tekućeg tjedna dovršiti preuzimanje Twittera.

Ulagači poput poznatog američkog fonda Sequoia Capital, kriptoburze Binance i katarskog državnog ulagačkog fonda već su se obvezali Musku pomoći realizirati preuzimanje Twittera teško 44 mlrd. dolara.

Bloomberg piše kako će Musk u petak dovršiti preuzimanje Twittera i to nakon što se više puta pokušao "izvući" iz deala tvrdeći kako uprava kompanije koja upravlja Twitterom, namjerno prikvira broj lažnih i neaktivnih Twitter računa.

Musk će nakon preuzimanja navodno provesti i veliku čistku u kompaniji, a prema nekim izvorima bez posla bi moglo ostati i do 75 posto zaposlenika Twittera.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram