Zatvori
Insite CRM
Foto: Insite.hr
PoslovniPuls
24/10/2022

Kanadska softverska grupacija preko Halcom-a preuzima hrvatsku IT tvrtku Insite

Slovenski Halcom, vodeći pružatelj inovativnih rješenja za sustave plaćanja, sa zadovoljstvom objavljuje da je novi vlasnik tvrtke Insite, iskusnog CRM pružatelja usluga za banke, osiguranja i maloprodaju, navodi se u priopćenju.

Halcomova prva akvizicija u sklopu Juniper grupe, operativne grupe unutar Vela Software i Constellation Software, Inc., predstavlja važnu prekretnicu za tvrtku. Ulaganje će ojačati Halcomovu stratešku ponudu vrijednosti za njegove klijente u financijskoj industriji i konsolidirati njegovo prisustvo u jugoistočnoj Europi. Za Insite, postati dio multimilijarderskog međunarodnog konglomerata i priznatog regionalnog dobavljača otvara važne nove tržišne prilike, navodi se priopćenju.

“Uzbuđeni smo zbog naše prve akvizicije, još više jer Insiteova CRM bankarska rješenja tako dobro nadopunjuju Halcomovu digitalnu ponudu. Zajedno ćemo bankama i drugim financijskim institucijama moći ponuditi jedinstveni portfelj rješenja u regiji, u početku, a globalno u narednim godinama” izjavio je Tomi Šefman, predsjednik Uprave Halcoma.

Tomislav Lazarić, generalni direktor Insitea, komentirao je: “Postati dio Halcoma znači prekretnicu za Insite i ponosni smo što smo prepoznati kao pouzdani pružatelj inovativnih CRM rješenja za banke”.

Katarina Šiber Makar, potpredsjednica za poslovni razvoj u Juniper Group: “Očekujemo da će ovo biti prva u nizu akvizicija u nadolazećim godinama koje će podržati snažan rast Halcoma.”

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram