Zatvori
PoslovniPuls
30/09/2022

Ugledni svjetski diplomati posjetili Infobipov kampus u Vodnjanu

Gospodarski predstavnici diplomacija 25 zemalja iz cijelog svijeta posjetili su Infobipov kampus Pangea u Vodnjanu gdje su se upoznali s predstavnicima kompanije i poslovanjem hrvatskog jednoroga.

Kroz prostore su ih proveli suosnivač i glavni operativni direktor Infobipa Roberto Kutić, Infobipova potpredsjednica za korporativne poslove Aurora Volarević te pravni savjetnik Infobipa, odvjetnik Tiziano Sošić, koji je ujedno Počasni konzul Italije.

Posjet delegacije organiziralo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, a dolazak u Infobip dio je programa posjeta Istarskoj županiji. Predstavnici zemalja kao što su SAD, Francuska, Švedska, Njemačka, Španjolska te brojni drugi upoznali su se s poslovanjem Infobipa i prisutnosti globalne cloud komunikacijske platforme iz Hrvatske u njihovim državama.

“Zahvaljujući sjajnom poslu naših stručnjaka i poslovanju na šest kontinenata danas svojim tehnologijama možemo dosegnuti korisnike u 190 zemalja svijeta. Infobip posluje globalno, zbog čega nam je uvijek drago ugostiti strane predstavnike na našim kampusima te ih upoznati s onime što radimo. Naši su uredi smješteni u preko 70 zemalja svijeta, a upravo su dva naša kampusa, u Vodnjanu i Zagrebu, ključni izvori Infobipovih inovacija. Siguran sam da nas u budućnosti čeka daljnji rast i nove poslovne prilike u zemljama predstavnika koje smo danas imali priliku ugostiti”, rekao je Roberto Kutić, suosnivač i glavni operativni direktor Infobipa.

Infobip je na globalnom tržištu prisutan od svojeg osnutka, a danas je lider CPaaS segmenta i globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma. Nastavljaju s razvojem svojeg poslovanja, a globalnu poziciju često koriste kako bi pomogli razvoj domaćeg startup ekosustava pa su tako nedavno u suradnji s Googleom i Goldman Sachsom pokrenuli globalni mentorski program za hrvatske startupe Scale | Croatia.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram