Zatvori
PoslovniPuls
22/09/2022

Završen Infobip Shift - najveća developerska konferencija u ovom dijelu svijeta

Završeno je dvodnevno i rekordno izdanje Infobip Shifta – najveće developerske konferencije u ovom dijelu Europe koja je u Zadru, u Sportskom centru Višnjik, okupila više od 4000 developera i IT stručnjaka iz brojnih zemalja svijeta, dok je online prijenos pratilo oko 6000 ljudi. Po završetku konferencije najavljeno je i njeno širenje novoj lokaciji.

“Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao svoj globalni karakter, a konferenciju smo sada sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu. U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja“, istaknuo je član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin.

Infobip Shift je održan na šest pozornica, a na ukupno 75 predavanja i panela s gotovo 100 sudionika posjetitelji su imali prilike čuti sve o brojnim novim tehnologijama od globalnih zvijezda tehnološke scene.

Bogat program dodatno je oplemenjen EXPO dvoranom u kojoj su se developerima predstavile 33 globalne kompanije poput Microsofta, Googlea i Cisca. Za dobru atmosferu pobrinuo se izraelski jednorog, brzorastući fintech Rapyd, dok je posebna pozornost drugog dana posvećena startupima.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram