Zatvori
PoslovniPuls
13/09/2022

Agencija Cinnamon poziva na besplatni dizajn tečaj

Agencija Cinnamon otvorila je prijave za sve zainteresirane za besplatni dizajn tečaj!

Jeste li se ikad zapitali što dizajn čini dobrim, što znači biti dizajner ili kako postati dizajner? 

Cinnamon je odlučio odgovoriti na ova, i mnoga druga pitanja u sklopu internog projekta “Cinnamon College” te je kreirao novi tečaj za sve zainteresirane za produkt dizajn. Ovaj interaktivni tečaj dizajna vodit će vas kroz cijelo putovanje, pratiti vaš napredak te naučiti svemu što je potrebno za početak karijere u dizajnu.

A najbolje od svega, ovaj tečaj, kao i svi prethodni tečajevi iz Cinnamona, potpuno su besplatni!

Što je produkt dizajn?

Prema “Interaction Design Foundationu”, "produkt dizajn je proces koji dizajneri koriste za spajanje korisničkih potreba s poslovnim ciljevima kako bi pomogli brendovima da kreiraju uspješne proizvode."

Kao što su se dizajneri razvijali i napredovali, tako se razvijala i industrija u kojoj rade, a s njima i poslovne okolnosti i potrebe. Produkt dizajn možemo smatrati evolucijskim napretkom u odnosu na UX/UI. Dok je UX/UI uglavnom usmjeren prema korisniku i njihovim potrebama, produkt dizajn i dalje gleda u istom smjeru kao i UX/UI dizajn, ali dodaje tu novu komponentu s kojom se sve više dizajneri susreću - business.

Biti produkt dizajner nosi sa sobom i više odgovornosti u donošenju odluka, provođenju istraživanja/analiza te prilagođavanju proizvoda tako da se u obzir uzimaju i korisnici i poslovne potrebe, pogotovo u ranijim fazama projekata.

Zašto učiti o produkt dizajnu?

Dizajneri dolaze iz svih sfera života i svatko može naučiti kako postati dizajner. Ne samo da je dizajn proizvoda vrlo tražena vještina, to je polje koje se stalno mijenja i nudi mnogo različitih mogućnosti.

Broj radnih mjesta za stručnjake u dizajnu raste, a prema istraživanjima vodećih agencija za zapošljavanje u tehnološkom sektoru, sve veća raširenost pametnih uređaja stvara potražnju za dizajnerima koji će osmišljavati i unaprjeđivati iskustvo korištenja weba i mobilnih platformi.

Upravo vas Cinnamon potiče da napravite svoj prvi korak u svijetu dizajna, jer to bi mogla biti savršena karijera za vas.

Za edukaciju se mogu prijaviti svi zainteresirani, bez obzira na spol, dob i nivo obrazovanja, a Cinnamon osigurava svu potrebnu opremu za rad.

Sudjelovanje na tečaju potpuno je besplatno, dok je za prijavu potrebno ispuniti SLUŽBENI ONLINE OBRAZAC

Prijave traju do 30.09.2022.

"U razdoblju od deset tjedana, naši dizajn eksperti podučavat će polaznike kako da i oni postanu dizajneri. Edukacija će se odvijati kroz simulaciju rada na stvarnom projektu te će se sastojati od kombinacije mentoriranja i dizajniranja. Nakon perioda edukacije, polaznici će razviti svoj vlastiti projekt koji će i prezentirati, ali ono najbitnije, razvit će vještine dovoljne za dobivanje zaposlenja u IT industriji, a najbolji među njima dobit će priliku da svoju karijeru započnu upravo u Cinnamonu", poručuju iz ove agencije.

Više o samom projektu možete saznati na ovome linku.

Cinnamon odlikuje veliki i vrlo iskusni tim stručnjaka, koji je dosad radio na velikom broju kompleksnih projekata za vodeće svjetske tvrtke i startupove. Jedna je od najbrže rastućih IT kompanija u Hrvatskoj. Samo u 2021. udvostručila je prihode i broj zaposlenika, a tim od 110+ stručnjaka vodeći je u dizajnu i developmentu web i mobilnih aplikacija. 

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram