Zatvori
Infobip zgrada
Foto: Infobip
PoslovniPuls
18/07/2022

Infobip nastavlja globalnu ekspanziju: Sljedeća postaja - Izrael

Globalna cloud komunikacijska platforma Infobip proširila se na tržište Izraela, nastavljajući tako kontinuirani globalni rast.

Početak poslovanja u Izraelu Infobip je najavio vodećim stručnjacima za korisničko iskustvo koji su se okupili u Tel Avivu kako bi raspravljali o nadolazećim trendovima i izazovima u sektoru. Ovim potezom Infobip nastavlja sa svojom strategijom globalne prisutnosti, a nakon širenja na tržište Estonije u svibnju, sada aktivno zapošljava i u Izraelu.

Izrael je jedan od tehnoloških lidera svijeta, s više od 3.000 visokotehnoloških kompanija. Njih čak 71 izlistano je na NASDAQ-u, što Izrael stavlja na drugo mjesto po broju tvrtki na toj američkoj burzi, iza SAD-a. Tvrtka će u Izraelu korisnicima ponuditi pristup vodećoj CPaaS platformi na tržištu i tako im omogućiti da prošire svoju komunikaciju na brojnim kanalima i snažnije se povežu sa svojim kupcima na globalnoj razini.

“Izrael je značajno strateško tržište za Infobip zahvaljujući vodećem svjetskom startup ekosustavu koji broji preko 6.000 startupa i 80-ak jednoroga. U našem širenju na ovo novo tržište od iznimne je važnosti bila podrška izraelskog veleposlanika Ilana Mora kojem zahvaljujemo na velikoj pomoći. Brojne izraelske SaaS i cybersecurity platforme premašuju očekivanja i u potrazi su za komunikacijskim partnerom s globalnom perspektivom. S dosegom u više od 200 zemalja svijeta, naša je platforma vodeća na tržištu i može pomoći novim i postojećim klijentima iz Izraela da osnaže veze sa svojim kupcima širom svijeta”, rekao je Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja Infobipa.

Također, tvrtke u razvoju sa sjedištem u Izraelu sada se mogu uključiti u Infobipov program Startup Tribe. Riječ je o programu koji ima za cilj okupiti najinovativnije startupe na svijetu i dati im pristup alatima potrebnima za interakciju s klijentima na više komunikacijskih kanala.

“Kroz naš Startup Tribe i široki portfelj skalabilnih mogućnosti, možemo pružiti podršku izraelskim tvrtkama i postati partneri s njima bez obzira na to u kojoj su fazi razvoja. Radujemo se što smo dio njihovog puta, pomažući im u komunikaciji s klijentima na globalnoj razini”, dodao je Ostojić.

Ulaganja u izraelski tehnološki sektor kontinuirano rastu, što je rezultiralo i udjelom zaposlenih u visokotehnološkim kompanijama od čak 10 posto. Izrael će biti jedna od preko 70 zemalja u kojoj je Infobip prisutan, a tamo će ponuditi svoja CPaaS rješenja. Tvrtka se kontinuirano širi te je prisutna na svim kontinentima, zapošljavajući više od 3.500 stručnjaka.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram