Zatvori
Poslovna inteligencija ured
Foto: Facebook
PoslovniPuls
19/05/2022

Poslovna inteligencija otvara ured u Stockholmu

Domaća tvrtka za ICT konzalting najavljuje otvaranje novog ureda u Stockholmu.

Ured će funkcionirati pod internacionalnim brandom Poslovne inteligencije – BIRD (Business Intelligence Research and Development).

Za širenje poslovanja te izgradnju partnerstva i odnosa u skandinavskoj regiji odgovoran je Sanel Mujić.

Mujić se timu Poslovne inteligencije pridružio u travnju ove godine, kao Business Development Manager, upravo s ciljem da se posveti tržištima na sjeveru Europe. Prethodnih sedam godina, Sanel je karijeru gradio u Švedskoj, a prije toga u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj. Nema sumnje da će njegovo bogato međunarodno iskustvo u prodaji, marketingu i razvoju poslovanja donijeti očekivane rezultate.

"Otvaranje tvrtke u Švedskoj u skladu je s našim strateškim planom rasta i jačanja prisutnosti u Skandinaviji. Iznimno nam je drago što nam se Sanel pridružio. Uvjereni smo da će kroz njegovo znanje i iskustvo naši postojeći i novi klijenti iz područja napredne analitike, umjetne inteligencije i strojnog učenja dobiti još snažniju podršku“, ovom je prilikom izjavila Lidija Karaga, direktorica novoosnovane kompanije te jedna od tri suosnivača Poslovne inteligencije.

"S velikim zadovoljstvom sam prihvatio izazov i zadatak proširenja poslovanja Poslovne inteligencije na tržište Skandinavije. Smatram da su dugogodišnje iskustvo i ekspertiza kompanije u konzaltingu iz područja analitike i upravljanja podacima ključ uspjeha i jamstvo da će nas veliki broj kompanija vrlo brzo prepoznati kao partnere“, rekao je Sanel Mujić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram