Zatvori
PoslovniPuls
24/11/2022

Poslovna inteligencija & startup Legit otvorili zajednički ured u Osijeku

IT kompanije Poslovna inteligencija i Legit jučer su i službeno otvorile svoj zajednički ured u Osijeku. Pored zagrebačkoga sjedišta u kojem dvije kompanije također dijele prostor, Osijek im je druga lokacija u Hrvatskoj, a Poslovnoj inteligenciji 9. sveukupno.

"Pri donošenju važnih odluka volimo provjeriti da su dobre za naše kolegice i kolege, za naše klijente i društvenu zajednicu te za našu kompaniju. Otvaranje ureda u Osijeku je definitivno jedna od takvih odluka gdje su svi odgovori na ova važna pitanja pozitivni. Kroz naš ured u Osijeku želimo povećati prisutnost Poslovne inteligencije u ovom dijelu Hrvatske. U planu su nam nova zapošljavanja stručnjaka koji s nama dijele strast prema podacima i analitici, suradnja s novim klijentima, kao i dodatno jačanje suradnje s faktultetima iz Osijeka", kazala je Anita Cvetić Oreščanin.

"Osijek je jedno od najbitnijih središta hrvatske IT industrije već godinama, s odličnim sveučilištem i sjajnom bazom kvalitetnih stručnjaka. Jako mi je drago da će naši kolege koji su do sada uglavnom radili od kuće sada moći raditi i zajedno iz našeg novog ureda", izjavio je Dražen Oreščanin, član Uprave Legita.

Osječki tim Poslovne inteligenicje i Legita trenutno broji osmero zaposlenika i očekuju da će taj broj rasti.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram