Zatvori
Infobip zgrada
Foto: Infobip
PoslovniPuls
27/04/2022

Bloomberg: Infobip se sprema na preuzimanja i izlazak na burzu

Utjecajni Bloomberg još jednom piše o hrvatskom jednorogu Infobip. U članku kojeg potpisuje Bloombergova dopisnica Jasmina Kuzmanović, navodi se kako Infobip razmatra potencijalne akvizicije i priprema teren za izlazak na burzu.

"Naše pripreme za IPO idu po planu i nastavljamo pratiti stanje na tržištu kapitala. Potencijalni IPO ostaje jedan od naših najvećih prioriteta i logični korak u osiguravanju kapitala za daljnji rast", izjavio je za Bloomberg Infobip-ov izvršni direktor Silvio Kutić.

Bloomberg dalje piše kako je Infobip nedavno preuzeo Shift konferenciju, kao i providera firewall rješenja Anam Technologies.

"Sjedinjene Države ostaju jedna od naših ključnih regija za rast. Neprestano pratimo što se događa na trižištu i tražimo potencijalne akvizicije", kaže Kutić.

Infobip-ovi globalni prihodi prošle godine premašili su 1,2 mlrd. eura, a tvrtka je početkom 2022. godine otvorila zagrebački inovacijske centar, investiciju vrijednu 21 milijuna dolara, gdje na posao dolazi oko 800 Infobip-ovih zaposlenika.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram