Zatvori
PoslovniPuls
22/04/2022

Zagrebački game studio Deep Reef Games najavio svoju prvu video igru

Novoosnovani zagrebački game development studio Deep Reef Games najavio je svoju prvu video igru, pomorsku stratešku simulaciju "Aquantico", koju bismo trebali zaigrati na jesen ove godine. Izdavač ove video igre sa zanimljivom premisom bit će također hrvatska tvrtka "Overseer Games", koja je prošle godine na tržište izbacila video igru "Patron".

Radnja igre je smještena u daleku budućnost u kojoj je površina Zemlje postala nenastanjiva, pa su se ljudi nastavili život ispod površine omra.

Osnovu gameplaya igre čini prikupljanje resursa i izgradnja potrebnih građevina kako bi se osigurali minimalni životni uvjeti, a nakon toga ekspanzija i izrada kvalitetnijih sirovina putem brojnih proizvodnih lanaca. Uz to, valja voditi brigu i o potrebama stanovništva kako bi bili što zadovoljniji, a obzirom da vrijeme radnje zadire u budućnost, na raspolaganju će nam biti dronovi, podmornice, mehanizirani podvodni roboti i razne druge tehnologije prilagođene podvodnom okruženju.

"Aquantico" će biti dostupan za kupovinu putem Steama, gdje ga je već moguće staviti na listu želja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram