Zatvori
Foto: Rimac Automobili
PoslovniPuls
31/03/2022

Velika reorganizacija kod Rimca: Glavni dizajner automobila prelazi u drugu tvrtku!

Tvrtka Bugatti-Rimac najavila je otvaranje novog hub-a za dizan i razvoj u Berlinu, koji će poslovati pod novootvorenom njemačkom tvrtkom kćeri Bugatti Rimac GmbH. U njemu će se nalaziti ne samo dizajnerski i inženjerski timovi, već i drugi odjeli Bugatti Rimca, uključujući nabavu, financije, IT, pravne poslove i marketing, danas je objavljeno.

Globalno sjedište grupacije i dalje će se nalaziti u Hrvatskoj, dok će Bugatti zadržati svoje proizvodne pogone u Molsheimu u Francuskoj, gdje će nastaviti s proizvodnjom svojih vrhunskih hiperautomobila.

Adriano Mudri, dosadašnji direktor dizajna Rimac Automobila, postaje direktor dizajna sestrinske tvrtke Rimac Automobila, Project 3 Mobility, koja stoji iza razvoja amcioznog projekta autonomnog robotaxi prijevoza u Zagrebu.

"Bugatti Rimac GmbH je nova ekspanzija našeg poslovanja. Nova podružnica bit će duboko uključena u mnoge uzbudljive projekte u svijetu hiperautomobila koje ćemo uskoro podijeliti sa svima. Naš tim se širi iz dana u dan, a Bugatti Rimac GmbH predstavlja priliku da nam se pridruže najbolji talenti iz autoindustrije, pokažu svoje vještine i budu dio tvrtke koja redefinira hiperautomobile", komentirao je Mate Rimac.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram