Zatvori
PoslovniPuls
22/03/2022

Nova "The Witcher" video igra dolazi i koristit će Unreal Engine 5

Nakon višegodišnjih nagađanja, nepotvrđenih glasina i nagađanja, poljski izdavač CD Projekt najavio je novu igru iz serijala "The Witcher", jedne od najpopularnijih i najprodavanijih franšiza koja je uspješno zaživjela i kao Netflixova serija istovjetnog naziva.

Iz CD Projekta poručuju kako je novi "Witcher" u razvoju i kako će biti razvijen uz pomoć partnerstva s Epic Gamesom i njihovim pogonskim engine-om "Unreal Engine 5".

"Blisko ćemo surađivati ​​s programerima Epic Gamesa s primarnim ciljem pomoći u prilagođavanju engine-a za iskustva 'Witcherovog" otvorenog svijeta", poručili su iz poljske kompanije.

Iz CD Projekta su otklonili sumnje kako će suradnja s Epic Gamesom učiniti novi "The Witcher" ekskluzivom za njihovu distribucijsku platformu "Epic Games Store", ali čini se kako ostaje mogućnost da će "The Witcher" na istoj pojaviti prije nego što postane dostupan na "Steamu" i drugim online trgovinama PC igrama.

Video igre iz serijala "The Witcher" dosad su prodane u više od 50 milijuna primjeraka.

CD Projekt nije objavio datum izlaska nove "The Witcher" igre.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram