Zatvori
PoslovniPuls
18/03/2022

Tvrtka Keanua Reevesa razmatra ulazak u proizvodnju električnih motocikala

POVEZANE OBJAVE:

Osim što je uspješan i mnogima omiljeni glumac, Keanu Reeves je i suosnivač tvrtke ARCH Motorcycle koja proizvodi limitirane serije motocikala jedinstvenog dizajna.

“Trendovi električnih vozila su očiti, a kao i kod automobila, nemoguće je zanemariti da će električni motocikli igrati važnu ulogu i mogli bi postati primarni pogon izbora. Nadam se da će na neki način motor s unutarnjim izgaranjem preživjeti još godinama s obzirom na emociju koju mogu unijeti u iskustvo vožnje. Trenutno živimo u vremenu u kojem se toliko raspravlja o tome što pokreće vozila budućnosti…i stoga ideja o mogućnosti razvoja vlastitih pogonskih sklopova – bilo da je to električnim ili s unutarnjim izgaranjem – mislim da su sve te stvari zapravo ono što čini ARCH što jest", izjavio je Reevesov poslovni partner i suosnivač ARCH-a, Gard Hollinger natuknuvši kako ćemo u skorijoj budućnosti možda ugledati i električni motor iz ARCH-ove radionice.

"Gajimo veliku nadu i imamo puno ambicije i želje stvoriti i predstaviti nešto što volimo", dodao je Reeves.

Priča s ARCH-om je krenula 2011. godine nakon što je Gard Hollinger, mehaničar koji personalizira motore, stvorio jedinstveni Harley-Davidson za Reevesa. Hollinger je zamijenio gotovo sve na spomenutom motoru, što je toliko oduševilo Reevesa da je nagovorio Hollingera da zajedno pokrenu ARCH, danas jedan od cjenjenijih malih američkih proizvođača cestovnih jurilica.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram