Zatvori
PoslovniPuls
10/03/2022

Evo kako je Infobip reagirao na rusko - ukrajinsku krizu

Hrvatski jednorog, vodnjanski Infobip, najavio je promjene u poslovnoj politici, a vezane uz rusku agresiju na teritorij Ukrajine.

“Zgroženi smo patnjom i humanitarnom katastrofom u Ukrajini i naša srca su sa svima onima koji su pogođeni ovim užasnim događajima”, stoji u priopćenju iz Infobipa.

"U ovom vremenu razornog nasilja i razaranja, svjedoci smo hrabrosti, solidarnosti i nenadmašne želje za mirnim rješenjima. Svi naši napori usmjereni su na sigurnost naših zaposlenika u Ukrajini, njihovih obitelji i prijatelja. Najprije smo ih podržali tako što smo pomogli u evakuaciji i osigurali smještaj u Hrvatskoj ili drugim dijelovima svijeta, a kako bismo im osigurali financijsku, fizičku i emocionalnu sigurnost.

Kao globalna tvrtka, mi smo raznoliki i čvrsto se držimo svojih vrijednosti, ali poštujemo ljudskost kao najvažniju vrijednost od svih. Predani smo svojim kolegama gdje god se nalazili, uključujući naše ruske zaposlenike, na čije su živote negativno utjecali nedavni događaji.

Zahvaljujemo svim zaposlenicima Infobipa koji su svoje domove ponudili kao skloništa i donirali zakladi Infobip za humanitarnu pomoć u Ukrajini. Infobip će u omjeru 3:1 popratiti sve donacije zaposlenika humanitarnoj zakladi Infobip kako bi pomogli u ublažavanju ove nezamislive patnje", poručuju iz hrvatske IT i komunikacijske kompanije.

Iz Infobipa za kraj navode kako su ograničili svoje poslovanje u Rusiji i suspendirali sve poslovne operacije sa sankcioniranim kompanijama, a sukladno objavljenim međunarodnim sankcijama.

"Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Žudimo za trenutnim okončanjem ovog rata uz ponovno uspostavljanje mira u Ukrajini", zaključuje se u priopćenju iz Infobipa.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram