Zatvori
PoslovniPuls
08/03/2022

Snoop Dogg postaje član Uprave legendarnog gaming klana FaZe

Najpoznatiji gaming klan FaZe najavio je kako će poznati reper i poduzetnik Snoop Dogg, postati dio njegove Uprave, te se pridružiti "mreži talenata". Vlasnik izdavačke kuće Death Row Records u promotivnim akcijama FaZea pojavljivat će se pod nadimkom FaZe Snoop i sudjelovati u kreaciji i lansiranju službenog merchandisea ovog američkog gaming klana.

Snoop Dogg će se FaZe-u pridružiti nakon što tijekom proljeća ove godine bude provedeno SPAC (special purpose acquisition company) spajanje s kompanijom B.Riley Principal 150 Merger Corp. - što će FaZe pretvoriti u javno izlistanu dioničku kompaniju s tržišnom kapitalizacijom od oko milijardu američkih dolara.

Do partnerstva je doveo Snoop Dogg-ov sin Cordell Broadus, preko agencije Channel 21.

"Gledao sam što je FaZe izgradio u svijetu gaminga i znao sam da postoji prirodna veza s onim što radi moj otac. Kada sam usporedio njihove brendove bio sam inspiriran sinergijom koju bi zajedno imali, pa sam ih spojio kroz ovo partnerstvo. Ne mogu dočekati da svijetu pokažemo na čemu radimo", izjavio je Broadus.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram