Zatvori
PoslovniPuls
23/02/2022

Treće izdanje studentskog poduzetničkog natjecanja STup!2022

Studentski poduzetnički inkubator pri Ekonomskom fakultetu u Splitu organizira treće izdanje međunarodnog studentskog natjecanja STup!2022 uz potporu Grada Splita, Sveučilišta u Splitu i  alijanse Europskog sveučilišta mora (SEA-EU).

STup!2022 konferencija osmišljenja je s ciljem poticanja mladih poduzetnika, startupova i istraživača koji će dobiti priliku podijeliti svoju strast prema poduzetništvu i predstaviti se investitorima međunarodnog karaktera, voditeljima inkubatora i akceleratora s programima namijenjenim proaktivnim studentima. Ovom manifestacijom želi se svim natjecateljima i posjetiteljima omogućiti međusobno povezivanje, potaknuti izgradnja i unapređenje poduzetničke kulture među studentima, te omogućiti razmjenu iskustava na međunarodnoj razini. Glavni cilj događaja jest pružiti podršku studentskim i znanstveno-istraživačkim startupovima i dati priliku mladim poduzetnicima da predstave svoj rad na globalnoj startup sceni. Natjecanje STup!2022 će se provesti u organizaciji studenata sa željom da daju potporu svojim kolegama studentima u realizaciji poduzetničkih ideja, navodi se u priopćenju.

Studentski poduzetnički inkubator organizacijom brojnih manifestacija ističe kreativnost i inovativnost mladih te potiče razvoj njihovih ideja i projekata što značajno doprinosi razvoju poduzetničke zajednice i klime grada Splita.  Studentski poduzetnički inkubator želi promovirati grad Split kao grad mladih koji ovdje imaju priliku i podršku pri realizaciji svoje poduzetničke ideje. Grad Split zajednica je koju odlikuju kreativnost, ambicioznost i odvažnost zato mladima samo treba dati priliku da se pokažu. Upravo to nudi konferencija STup!2022 - postavlja pozornicu na kojoj će mladi predstaviti svoju inovativnu ideju i privući pažnju renominiranih stručnjaka i potencijalnih klijenata.

STup!2022 natjecanje održat će se 17. i 18. lipnja u hibridnom izdanju - u prostorima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu u sigurnom okruženju poštujući sve COVID restrikcije te online preko virtualne platforme. Broj sudionika unutar dvorana ponajprije će ovisiti o epidemiološkoj situaciji i preporukama. Svima koji nisu u mogućnosti prisustvovati događaju, Studentski poduzetnički inkubator će omogućiti prijenos uživo preko službene web stranice.

Prijave na STup!2022 natjecanje vrše se na službenoj web stranici  http://www.stup.efst.hr/ gdje ujedno možete pronaći i ovogodišnji program, a sve aktivnosti možete pratiti i putem društvenih mreža Studentskog poduzetničkog inkubatora.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram