Zatvori
PoslovniPuls
23/02/2022

Tesla će uskoro pokretati najnovije video igre preko Steam-a?

Elon Musk, osnivač i izvršni direktor Tesle, nedavno je na Twitteru spomenuo kako proizvođač električnih automobila radi na velikoj nadogradnji za svoj infotainment sustav koji bi u budućnosti mogao omogućiti pokretanje najnovijih video igara i to preko Steam platforme.

Vijest dolazi kao dio razgovora na Twitteru u kojem je Musk odgovarao na pitanja novinara Ryana McCaffreyja - koji ga je upitao hoće li poznati naslov "Cyberpunk" u budućnosti stići na zabavni sustav Modela S i Modela X. Musk je naznačio da se tvrtka nastoji odmaknuti od trenutnog pristupa prilagodbe pojedinih video igara za Teslin infotainment sustav, već kako u budućnosti žele korisnicima omogućiti uživanje u puno širem izboru video igara putem popularne online trgovine Steam.

Tesla upravo priprema novi računalni hardver baziran na AMD-ovim rješenjima, koji će omogućiti performanse jednake onima PlayStationa 5. Tako su barem najavljuju iz kompanije Elona Muska koja očito budućnost vidi u samovozećim automobilima i putnicima koji krate vrijeme kroz zabavna iskustva.

"Novi hardver omogućit će uživanje u najnovijim igrama preko bežičnih kontrolera, ma gdje god sjedili u automobilu", poručili su iz Tesle.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram