Zatvori
Foto: Tezos / Unsplash
PoslovniPuls
22/02/2022

Kickstarter ipak odgađa prelazak na blockchain

Najpopularnija svjetska platforma za grupno financiranje (crowdfunding), najavila je kako odgađa već ranije najavljeni prelazak na blockchain protokol.

U objavi na korporativnom blogu, iz Kickstartera navode kako su svjesni da postoje problemi "zaštite okoliša, prijevara, sumnjivih spekulacija i drugih rizika", kada je u pitanju blockchain protokol.

"Pobrinut ćemo se da postoji potvrda vrijednosti prelaska na blockchain s kreatorima koji ga budu željeli koristiti. Nastojat ćemo integrirati dijelove koji nude vrijednost široj zajednici", objasnili su iz Kickstartera i obvezali se uspostaviti savjetodavno vijeće sastavljeno od korisnika Kickstartera kako bi osigurali maksimalnu transparentnost.

Iz tvrtke su objavili kako će blockchain verzija platforme poslovati kao zasebna korporacija.

Podsjetimo, Kickstarter je krajem prošle godine najavio prelazak platforme na blockchain protokol, za što su izabrali Celo, ugljično - neutralni javni blockchain.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram