Zatvori
PoslovniPuls
10/02/2022

George Soros i KKR u zajedničkom ulaganju u metaverse platformu The Sandbox

Private equity div KKR nalazi se u pregovorima oko ulaganja u hongkonšku tvrtku Animoca Brands, koja stoji iza metaverse / NFT platforme The Sadnbox, doznaje Bloomberg. Animoca Brands je prošlog mjeseca objavio prikupljanje ulagačkog kapitala od 358 milijuna dolara, a među ulagačima tada su se spominjali kontroverzni "suosnivači" Facebooka - braća Winklevoss, danas prominentni kripto - ulagači, kao i američko - mađarski milijarder i filantrop, George Sorors.

Prvi krug financiranja procijenio je vrijednost Animoca Brandsa na vrijednost od 5 milijardi dolara, a Bloomberg sada piše kako tvrtka ima za cilj još jednu rundu financiranja i to već ove godine kako bi svoju valuaciju podignula na 10 milijardi dolara.

U poplavi mnogobrojnih metaverse pokušaja - The Sandbox zasad prednjači u okupljanju velikih brendova na svojoj platformi, pa su virtualni komadić zemlje u The Sanbox-u već zakupili Ubisoft, Adidas, Snopp Dogg, Atari i Warner Music.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram