Zatvori
PoslovniPuls
09/02/2022

Ubisoft nastavlja s NFT eksperimentima

Franucski izdavač video igara, Ubisoft, nastavlja eksperimentirati s blockchain i non-fungible token (NFT) tehnologijama i to usprkos sveopćim negativnim reakcijama iz vlastite zajednice igrača koja je svako koketiranje francuskog izdavača s blockchainom ispratila salvom žestokih kritika.

Ubisoft je danas najavio suradnju s hongkonškom tvrtkom Animoca Brands, koja stoji iza sve popularnije The Sandbox multiverse platforme koja među partnerima broji sve više imena iz zabavne industrije poput Warner Music-a, Atarija, Snopp Dogg-a, ali i Adidasa.

Za početak, likovi iz Ubisoftove franšize "Rabbids" bit će prvi koji će napučiti Ubisoftov virtualni komad zemlje u The Sandbox-u, a ovisno u uspjehu - za očekivati je da će slijediti i drugi brendovi iz bogatog Ubisoftovog kataloga.

“Želimo dobrodošlicu Ubisoftu u otvoreni metaverse dok zajedno radimo na stvaranju novih mogućnosti za igrače, obožavatelje i kreatore s blockchainom i web3 tehnologijama", objavili su iz The Sandbox.

“Uzbuđeni smo što ćemo Rabbids dovesti u zajednicu The Sandbox i osnažiti igrače da stvore vlastita originalna iskustva koja uključuju elemente našeg IP-a za igre. Jedva čekamo vidjeti kako će svijet Rabbidsa učiniti svojim. Sandbox je novo zabavno igralište na dugom popisu Rabbids svjetskih invazija i odlična prilika za Ubisoft da eksperimentira s metaverzumskim iskustvom za svoje brendove", komentirao je Guillaume Mammi, Ubisoftov viši menadžer za nova poslovanja i partnerstva.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram