Zatvori
GTA
Foto: Rockstar Games
PoslovniPuls
09/02/2022

Stiže nastavak najprofitabilnije video igre svih vremena

Ljubitelji napucavanja i utrkivanja u virtualnim prostranstvima Rockstarovih igara - napokon su došli na svoje. I službeno je potvrđen šest nastavak popularne "Grand Theft Auto" (GTA) franšize.

"Nakon mnogobrojnih upita - iznimno nas veseli što možemo potvrditi kako je sljedeći nastavak iz GTA serijala u aktivnom razvoju", objavili su iz Rockstar Gamesa putem službenog Twitter kanala i time potvrdili višegodišnje glasine oko razvoja novog nastavka iz popularnog serijala još od izlaska prve GTA igre 1997. godine.

Najava o novoj GTA igri stiže nepunih 9 godina nakon izlaska popularne "petice", igre koja se zahvaljujući brojnim dodatnim sadržajima koji su za nju objavljeni od izlaska i vrlo aktivnoj multiplayer zajednici - i danas drži pri vrhu ljestvice trenutno najpopularnijih video igara.

Rockstar ispred sebe zasigurno nema jednostavnu misiju. GTA 5 je uvjerljivo najprofitabiliniji entertainment proizvod svih vremena s ukupnim prihodima koji su prošle godine premašili 6,4 milijarde dolara.

Istovremeno, sve igre iz GTA serijala prodane su u nevjerljatnih 370 milijuna primjeraka.

Za sada nije poznato kada bi GTA 6 video igra mogla izaći.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram