Zatvori
Mate Rimac u automobilu
Foto: Rimac Automobili
PoslovniPuls
07/02/2022

Rimac Automobili vodeći u Hrvatskoj po zapošljavanju članova LinkedIn-a

Rimac Automobili vodeća su kompanija u Hrvatskoj po zapošljavanju na poslovnoj društvenoj mreži LinkedIn, otkrio je Mate Rimac i podijelio internu korespodenciju s LinkedInom, u kojoj stoji kako su Rimac Automobili tijekom proteklih 12 mjeseci zaposlili 331 člana LinkedIna. Rimčeva statistika još je impresivnija ako se uzme u obzir da je drugorangirana kompanija u Hrvatskoj u istom vremenskom razdoblju zaposlila "samo" 188 LinkedIn-ovaca.

"Zapravo mi smo zaposlili 450 novih članova tima (ne računajući Bugatti, P3 i Greyp), ali naravno da nemaju svi LinkedIn profil. Ove godine naš plan je još ambiciozniji - želimo zaposliti 750 novih kolega", najavio je Rimac.

"Čestitam našem HR timu i svim članovima tima na snažnom međunarodnom širenju. I dobrodošlica svima koji su došli iz svih kutaka svijeta kako bi se pridružili našem putovanju i snove pretvorili u stvarnost", zaključio je Rimac.

Foto: Rimac Automobili

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram