Zatvori
PoslovniPuls
07/02/2022

Direktorica marketinga dala otkaz i zgrnula pravo bogatstvo na OnlyFans

Bivša direktorica marketinga, a danas poznati model na platformi za odrasle, OnlyFans. Insider prenosi priču o djevojci umjetničkog imena "Kazumi Squirt" koja je nakon što je pandemija ugrozila poslovanje agencije u kojoj je radila na poziciji direktorice marketinga, odlučila potražiti izlaz u prodaji svojih intimnih slika i videa na sve popularnijoj platformi za sadržaj za odrasle, čiji je uspjeh inspirirao i mainstream igrače poput Instagrama na eksperimentiranje s uvođenjem mjesečnih pretplata na sadržaj.

"Uvijek sam bila pozitivna oko vlastite seksualnosti i prije nego što sam se bacila u OnlyFans vode odlazila sam na seks evente", podijelila je Kazumi s Insiderom i pružila dokaze o zaradi preko OnlyFans-a koja je veća od milijun dolara.

No, poduzetna Kazumi nije samo OnlyFans zvijezda, već ulaže i u kriptovalute, a kaže da je intrigira koncept metaverzuma i što bi to moglo značiti za seksualne radnice poput nje.

"Postoji veliki potencijal za seksualnu industriju", izjavila je Kazumi za Insider. Obožavam svoj život, ali moj stil života je veoma skup i želim biti sigurna da moje investicije mogu to nastaviti podržavati i nakon što više ne budem bila seksi ili relevantna na internetu", zaključila je i navela kako osim digitalne imovine u budućnosti namjerava ulagati i u nekretnine.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram