Zatvori
PoslovniPuls
02/02/2022

Cotrugli Business School: MBA booster za tvoju karijeru!

Iskoristite posljednju ovosezonsku priliku i upišite međunarodno prepoznati MBA program na COTRUGLI Business School uz „LAST CALL“ popust od 20%!

Priželjkujete napredak u karijeri, predani ste i imate strast za novim znanjima? MBA programom podignite svoju karijeru na novi nivo! Nedavno istraživanje poslovne škole COTRUGLI otkrilo je kako je 96% COTRUGLI alumnija zadržalo poziciju ili ostvarilo napredak u karijeri i za vrijeme pandemije! Ova brojka potvrđuje kako znanje stečeno u COTRUGLIJEVIM MBA programima ostaje relevantno za suočavanje s brojnim izazovima koji oblikuju svijet današnjice.

„Tijekom MBA programa dobit ćete nove ideje koje možete odmah primijeniti u svojoj organizaciji, ali i steći znanje koje će vam koristiti i pomoći tijekom cijele karijere“, navodi Marko Brkljačić, Head of Strategic Projects u Rimac Automobilima. 

Bez sumnje, MBA program podrazumijeva mnogo odricanja, no prednosti koje donosi su višestruke.

VEĆA PLAĆA I LAKŠI NAPREDAK U KARIJERI

Nije tajna. Veća plaća jedan je od primarnih razloga zašto ljudi žele MBA. Ovaj program kandidatima osigurava znanje i alate za brži i lakši napredak u karijeri i jednostavniju promjenu industrije. Stoga ne iznenađuje podatak kako je čak 74% polaznika MBA programa poslovne škole COTRUGLI doživjelo napredak u karijeri, a dodatnih 64% polaznika dobilo je povišicu! 

„COTRUGLI je djelovao kao katalizator moje karijere kojim sam ubrzala svoj rast u ovom regionalnom okruženju“, izjavila je Stephanie E. Trpkov, Strategy Consultant - Energy & Extractives Global Practice u World Bank Group.

NETWORKING I NOVE POSLOVNE PRILIKE

Široka poslovna mreža nikada nije na odmet. Kad krenete na MBA, osim kolega iz vaše generacije, dolazite u kontakt s alumnijima i vrhunskim profesionalcima iz različitih industrija. Na ovaj način otvarate vrata novim prilikama.

„Biti okružen ambicioznim profesionalcima ne znači samo da ćete biti motiviraniji dati sve od sebe, već i to da biste mogli upoznati svog sljedećeg poslovnog partnera“, kaže Sanja Rossi, IT Communications and Employee Engagement Expert u Zurich Insurance Company. COTRUGLI alumniji rade u nekim od najdinamičnijih i najkonkurentnijih kompanija i startupa širom Hrvatske i regije. 

Brojka od čak 2300 alumnija COTRUGLI poslovne škole omogućuje međunarodni networking bez konkurencije.

BOOST SAMOPOUZDANJA

Polaznici MBA programa su u interakciji s različitim tipovima osoba, a kroz timski rad imaju priliku dodatno izoštriti svoj stil vođenja što u konačnici rezultira i povećanjem samopouzdanja. Maša Pocrnić jedna je od onih alumna COTRUGLI škole koja je zaokrenula svoj put. Nakon 18 godina rada u pravnoj profesiji preuzela je poziciju Strategic Deals Development Director for CEE u Oracle Hrvatska: „Tijekom MBA programa otkrila sam da posjedujem prirodne vještine vođenja i da mi sposobnost lakog prilagođavanja različitim osobnostima daje potrebnu prednost. Kada se ukazala prilika da promijenim svoju ulogu, iskoristila sam ju jer sam bila dovoljno sigurna u sebe i svoje sposobnosti.”

Upisi su pri kraju - osigurajte svoje mjesto na COTRUGLI MBA programu!

COTRUGLI vas poziva da iskoristite priliku i zakoračite u MBA svijet okruženi međunarodno priznatim predavačima i alumnijima iz vodećih domaćih i regionalnih kompanija.

Svim zainteresiranima osigurane su one-on-one konzultacije sa stručnjacima COTRUGLI poslovne škole, a MBA program moguće je pohađati i na daljinu (hibridni model).Nova generacija COTRUGLI MBA programa kreće krajem ožujka ove godine! Iskoristite posljednju ovosezonsku pogodnost i ostvarite 20% popusta na školarinu! Saznajte više.

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram