Zatvori
PoslovniPuls
01/02/2022

HBO Max stiže u Hrvatsku po mjesečnoj cijeni od 6,99 eura

Samo nekoliko dana nakon što je Disney+ najavio veliku ekspanziju kojom je obuhvaćena Hrvatska, kao i susjedne zemlje, slična najava stiže iz još jednog popularnog streaming servisa.

Naime, od 8. užujka, streaming platforma HBO Max bit će dostupna u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Crnoj Gori, Nizozemskoj, Sjevernoj Makedoniji, Poljskoj, Portugalu, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji.

"Globalno širenje HBO Maxa nastavlja se brzim tempom jer lansiramo platformu u dodatnih 15 europskih zemalja, i sada smo dostupni u 61 zemlji diljem svijeta", rekao je Johannes Larcher, čelnik HBO Max Internationala

Među Warner Bros. naslove pripadaju „Harry Potter“, „Godzilla vs. Kong“, „Dunkirk“, „Gospodar prstenova“, „Isijavanje“ i „Paklena naranča“. Tu su i DC filmovi kao što su „Joker“, „Wonder Woman 1984“, „Aquaman“, „Batman v Superman“ i „Liga pravde Zacka Snydera“. Također su tu i poznati HBO naslovi poput „Igre prijestolja“, „Obitelji Soprano“, „Nasljeđa“, „Prizora iz bračnog života“, „Sloma“, „Seksa i grada“ i „Euforije“. Max Originals hit naslovi uključuju „Stjuardesu“, „Tračericu“, „Vučji odgoj“ i specijal „Prijatelji: Ponovno zajedno“. Novi i kultni obiteljski favoriti uključuju „Toma i Jerryja“, „Super Cure“ i „Looney Tunes“.

Osim kultnog sadržaja svjetske klase iz američke produkcije, HBO Max će nuditi i brojne naslove nastale u suradnji s nekim od najvećih europskih autora, pod Max Originals brendom.

Cijena mjesečne HBO Max pretplate iznosit će 6,99 eura.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram