Zatvori
Jasmin Hadžić
28/01/2022

Typeqast - softverska tvrtka s razvojnim centrima u Hrvatskoj dobila novog vlasnika

Nizozemska softverska tvrtka Typeqast, s razvojnim uredima u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Osijek), Srbiji (Novi Sad) i Rumunjskoj (Cluj), dobila je novog vlasnika - konzultansku kompaniju Valcon. Typeqast zapošljava oko 250 ljudi, mahom softverskih inženjera.

"Radujemo se radu i razvoju tehnologija i platformi koje su potrebne Valconovim konzultantima za provedbu strategija i operativnih poboljšavanja", izjavila je Sonja Meijerink, CEO Typeqast-a.

"Nakon više mjeseci napornog posla za mnoge uključene u proces, konačno smo zaključili partnerstvo s Valconom i time osigurali svijetlu budućnost za Typeqast i sve koji su njegov dio za godine koje dolaze", napisao je na Linkedinu direktor Typeqasta u Hrvatskoj, Marko Barić.

Vrijednost preuzimanja nije objavljena.

Foto: Typeqast / Facebook

TEME:  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram