Zatvori
Reddit logo
PoslovniPuls
27/01/2022

Novi kripto trend na društvenim mrežama: NFT-ovi kao jedinstvene profilne slike

Twitter je prije nekoliko dana omogućio svim korisnicima svog plaćenog programa Twitter Blue - postavljanje svojih NFT-ova za profilne slike. Sve što korisnici trebaju učiniti jest povezati svoj Twitter profil s kripto-novčanikom i odabrati NFT koji žele da se prikazuje kao verificirana korisnička fotografija. Trenutno su podržani MetaMask, Coinbase Wallet i Rainbow kripto-novčanici.

Twitterov primjer sada, čini se, slijedi i popularni online forum - Reddit.

Prema pisanju TechCruncha, Reddit trenutno testira mogućnost da njegovi korisnici mogu koristiti svoje jedinstvene NFT-ove (non-fungible tokens) za profilne slike na tom popularnom online forumu koji je zadnjoj fazi izlaska na burzu.

"Uvijek tražimo nove načine kako povećati vrijednost za naše korisnike i zajednice na Redditu. U ovom trenutku testiramo mogućnost korištenja NFT-ova za profilne slike (avatare) s verificiranim vlasništvom. Zasad je to mali, interni test i još nismo donijeli odluku o omogućavanju ove značajke za širi broj korisnika", izjavili su iz Reddit-a.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram