Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
24/01/2022

Hrvatski agritech startup AGRIVI kreće u osvajanje meksičkog tržišta

Hrvatski agritech startup AGRIVI objavio je vijest o osiguravanju još jedne partnerske suradnje. Ovaj put riječ je o novom partneru za meksičko tržište.

"iTree je vodeći ponuđač CRM i ERP sustava koji će prošitit svoj portfelj proizvoda AGRIVI-jevim rješenjima. iTree ima stručnjake koji su u potpunosti posvećeni podršci AGRIVI rješenjima s pozadinom i iskustvom sa softverom za poljoprivredu te razumiju potrebe tamošnjeg tržišta. Vjerujemo kako su naša rješenja za digitalnu poljoprivredu te znanje i iskustvo iTree-a izvrsno prikladni za uspješno i dugoročno partnerstvo koje će podržati transformaciju digitalne poljoprivrede na meksičkom tržištu", pohvalili su se iz AGRIVI-ja.

Podsjetimo, hrvatski agritech startup nedavno je od strane Europskog vijeća za inovacije (EIC) nagrađen s 1,15 milijuna eura u svrhu razvoja digitalnog savjetnika pogonjenog tehnologijom umjetne inteligencije (AI), a koji će savjetovati poljoprivrednike po pitanjima zaštite usjeva i sigurnosti hrane.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram