Zatvori
PoslovniPuls
23/01/2022

Hrvatski planinarski event HIGHLANDER ove godine i u Kaliforniji

Planinarenje je posljednjih nekoliko godina sve popularnija aktivnost koju više ne prakticiraju isključivo profesionalci, već i brojni rekreativci, željni prijeko potrebnog odmaka od svakodnevice i užurbane gradske vreve. Mir koji pružaju planine, svjež zrak i pogled s vrhova, šumski obronci i vedro nebo iznad njih pružaju upravo to. Poseban planinarski doživljaj nastao u Hrvatskoj 2017., koji se proširio diljem svijeta je HIGHLANDER, planinarska avantura koja se održava u 15 zemalja svijeta, a od ove godine dolazi i u SAD. Riječ je o najvećem svjetskom tržištu long-distance planinarenja, što ovu suradnju čini još važnijom i predstavlja jedno od najvećih postignuća HIGHLANDER-a kao brenda, a ujedno je i značajna reklama Hrvatskoj u cijelom svijetu, stoji u objavi.

"Izuzetno smo sretni i ponosni što će se hrvatski planinarski event HIGHLANDER ove godine organizirati i u Americi", rekao je HIGHLANDER CEO Jurica Barać. "Lansiranje na američko tržište predstavlja zasigurno najveću pobjedu HIGHLANDER-a do sada i siguran sam, prekretnicu u poslovanju jer se radi o najjačem tržištu na svijetu, ali i tržištu koje treba fokus na zdravlje i brigu o prirodi."

"Prvi događaj koji smo lansirali dogodit će se u perjanici Amerike, odnosno u Kaliforniji, i to u regiji Big Bear Lake od 27. rujna do 2. listopada na kojem očekujemo sudionike iz preko 40 zemalja svijeta. Big Bear regija sama je po sebi izuzetno atraktivna, kao i sama Kalifornija, što će zasigurno pridonijeti uspjehu događaja. Amerika broji preko 40 milijuna ljudi koji su na neki način povezani s planinarenjem na razini godine, a ogroman broj nacionalnih parkova i prekrasnih lokacija ukazuje na to da će Amerika uskoro postati naše primarno tržište. Kad smo prije šest godina startali HIGHLANDER projekt znali smo da ćemo jednog dana doći i na američko tlo i to se upravo događa, a najzaslužniji su HIGHLANDER i Spartan Race timovi koji su mjesecima intenzivno radili na ovom projektu te im se ovim putem zahvaljujem, kao i našim partnerima i prijateljima, bez kojih ovo ne bi bilo moguće", rekao je Jurica Barać.

Održavanje HIGHLANDER-a u SAD-u rezultat je strateškog partnerstva hrvatskog brenda s vodećom svjetskom event tvrtkom Spartan Race koji je sklopljen 2021. godine, a koji za cilj ima proboj HIGHLANDER-a na najveća svjetska tržišta u event industriji kakva su SAD, Ujedinjeno kraljevstvo i Kina.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram