Zatvori
PoslovniPuls
09/01/2022

Rimčeva "Nevera" zaživjet će u virtualnom izdanju u popularnom PUBG serijalu

Bugatti Rimac i korejski izdavač Krafton, najavili su crossover suradnju koja igračima PUBG: New State, mobilne igre iz popularnog battle royale serijala, donosi mogućnost vožnje Rimčeve Nevere.

"Jako smo uzbuđeni oko suradnje s jednom od najpopularnijih gaming kompanija na svijetu. Kada su nam rekli za svoj futuristički in-game koncept, bez razmišljanja je bilo jasno da se Rimac Nevera savršeno uklapa u taj oblik digitalnog okruženja. Radujemo se čitanju recenzija njihove zajednice i organiziranju online i offline aktivnosti u narednim mjesecima. Vjerujemo da će to biti uspješno dugoročno partnerstvo s izvrsnim rezultatima za obje strane", poručili su iz Rimac Automobila.

Prema dostupnim podacima, PUBG: New State je u jednom trenutku imao oko 20 milijuna aktivnih igrača na iOS i Android mobilnim platformama. Igra je dostupna besplatna za igranje i dostupna od studenog prošle godine.

"Iznimno smo uzbuđeni najaviti svoju prvu suradnju, i zaista je čast imati Bugatti Rimac, inovativnu i ikonsku marku automobila, s nama kako bismo započeli novu godinu. Ovo je značajna suradnja za nas, a dodavanje Rimac Nevere u igru pomoći će elektrificirati zabavu, intenzitet i iskustva našim igračima", rekao je Minkyu Park, izvršni producent igre PUBG: New State.

Inače, ovo nije prvi put da su Rimčevi automobil pronašli put do ljubitelja virtualnog utrkivanja. Concept_One tako je već dobio svoje virtualno izdanje u popularnom serijalu DRIVECLUB, dok je Concept_Two dostupan u Forzi Horizon 4.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram