Zatvori
PoslovniPuls
20/12/2021

Prvi električni Hummer sišao s proizvodne trake - kreću isporuke kupcima!

GM je objavio kako je prvi električni GMC Hummer EV sišao s proizvodne trake i spreman je za isporuku svom kupcu.

U listopadu prošle godine GM je službeno predstavio svoj GMC Hummer EV, potpuno električni "super truck" s dometom na jednom baterijskom punjenju od 560 kilometara s početnom cijenom od 80.000 dolara za osnovnu verziju automobila.  Vozilo je mnoge impresioniralo mnoštvom značajki i pristojnim dometom za električno vozilo ove veličine što je omogućila GM-ova baterija Ultium i napredna pogonska tehnologija.

"Prvi GMC HUMMER EV pickupovi iz 2022. proizvedeni su u Tvornici ZERO, a sada će početi isporuke kupcima. Revolucionarni Hummer EV predstavlja prvo od mnogih potrošačkih vozila baziranih na Ultiumu koja će se proizvoditi kao dio General Motorsove vizije za potpuno električnu budućnost", poručili su iz GM-a.

Hummer EV iz prve serije stajat će nešto više od 110.000 dolara, dok će GM kroz iduće dvije godine početi proizvoditi i nešto jeftinije modele s obećanom cijenom od 80.000 dolara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram