Zatvori
PoslovniPuls
29/11/2021

MBA Test Drive: prijavi se i saznaj zašto 95% alumnija preporučuje COTRUGLI!

Bliži se rok za prijave na „MBA Test Drive“ u sklopu kojeg možete osjetiti kako je biti polaznik MBA programa u poslovnoj školi COTRUGLI i ostvariti upisne pogodnosti!

COTRUGLI Business School profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. U studenom 2021. COTRUGLI je proveo anketu među svojim alumnijima kako bi se provjerilo zadovoljstvo programom i utjecaj MBA na njihov napredak u karijeri. Rezultati pokazuju kako je 88,7% alumnija iznimno zadovoljno kvalitetom programa i timom predavača. Da ih je MBA program izvrsno pripremio za vlastite poslovne izazove smatra 93,6% alumnija, što dodatno potvrđuje podatak da ih je čak 96% napredovalo ili ostalo na istim pozicijama i u vremenima pandemije. Kvaliteta škole prepoznaje se i u tome što bi 95% alumnija preporučilo COTRUGLI Business School.

MBA Test Drive

3. prosinca 2021. održat će se MBA Test Drive na temu The Keys to Innovation and Design Thinking. Kroz vodstvo renomiranog stručnjaka dr. Nicolasa Kfurija saznajte više o najnovijim inovativnim konceptima i o potrebnim alatima za uspješnu implementaciju novih organizacijskih rješenja.

Događaj će se održati uživo u COTRUGLI Business School u Zagrebu, a svoje mjesto rezervirajte ovdje.

Rok za prijavu je 1. prosinca 2021.

Zašto sudjelovati?

  • Otkrijte zašto je COTRUGLI Business School prvi izbor u poslovnoj edukaciji
  • Doživite internacionalno akreditiran MBA program
  • Usavršite svoje poslovne vještine i primijenite znanje u svakodnevnim poslovnim situacijama
  • Proširite svoju mrežu poslovnih kontakata
  • Ostvarite 20% upisne pogodnosti

SPONZORIRANO/PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram